Selasa, Oktober 11, 2016

NEW UPDATES !!!

Assalam... lama dh x update blog ni kan.... maaf ye bukan sengaja x mau update cuma buat masa ni stok bundle yg ada mmg x brp cantik kualitinya & mahal pun ye juga.. so izza xdpt nk update selalu blog ni.. klu nak tau status terkini boleh friend izza kat fb "Habibah Moner".. nama Izza KidsHouse kena tukar sbb takut kena blok lak..huhu

Klu free ptg @ mlm nnt izza upload gbr bj & seluar yg NEW ITEM.. kat FB dah upload.. so klu rajin g survey2 situ dlu ye.. jap g izza nk ajar anak utk exam Bahasa Arab esok.. anak didahulukan.. hehehe

Bye..

Ahad, Oktober 25, 2015

OKT 18 - BABY KIKO

OKT 18 - BABY KIKO

SAIZ TAG : 6-12 (anggaran 6-1yrs)
LABUH : 44CM
CONDITION : 9/10 (looks new)

RM12.00
**SOLD/HOLD-LEEN




OKT 17 - MIKI

OKT 17 - MIKI

SAIZ TAG : L24-30 (anggaran 8-18mths)
BAHU : 20.5CM
LABUH : 35CM
CONDITION : 9/10 (looks new)

RM10.00
**SOLD/HOLD-LEEN




Jumaat, Oktober 09, 2015

OKT 12 - ANAKKU 3/4 JEANS


OKT 12 - ANAKKU 3/4 JEANS

SAIZ TAG : 3 (anggaran 2-3yrs)
PINGGANG : 50CM (bergetah)
LABUH : 38CM 
CONDITION : 9/10 (looks new)

RM12.00
SOLD/HOLD-JULI





Rabu, Mac 25, 2015

MAC 26 - MIKI 3/4 JEANS


MAC 26 - MIKI 3/4 JEANS

Saiz Tag : (5) anggaran 5YRS-7YRS...bergantung saiz anak.. plzz cek ukuran..
Pinggang : 58cm (adjustable)
Labuh : 43cm
Condition : 
A : Sangat2 Baik (kualiti cantik seperti baru)

RM13.00

AFTER LESS RM10.00

SOLD/HOLD-NURUL ERYN




Isnin, April 21, 2014

MINI BUTIK..HEHEHE

Assalam... alhamdulillah dpt juga tunaikan azam thn ni buat mini butik kat dlm rumah..jadi le kan..hehehe.. selama berthn2 meniaga online/offline, bj simpan dalam bekas TOYOGO je.. skrg blh display & bg semangat nk meniaga lg.. mudah2an dimurahkan lg rezeki lps ni..amin...


Izza sibuk gantung baju,sikecil pun sibuk ssn mainan dia.. dlm bekas biru tu,semua bj customer yg sold/hold..dah siap packing.. yg satu bgksn poslaju diluar bekas pula utk diposkan..

Isnin, Mac 03, 2014

PEMENANG SPECIAL GIFT OCT-FEB 2014

Assalam... seperti yg dijanjikan, izza akan umumkan PEMENANG SPECIAL GIFT OCT-FEB 2014... Izza harap semua pemenang berpuashati dgn hadiah yg diberikan & ianya ikhlas drpd izza.... Hanya tu yg termampu diberikan...hehehe.. Bg customer yg lain, Insyaallah rezeki anda mungkin pd masa akan datang pula.. So, rajin2 le shopping kat blog utk kumpul point ye... 

Untuk next projek Special Gift, ianya bermula pd 01/03/2014 sehingga 31/08/2014... izza ambil masa lama sikit cozz ms tu nak pose & raya.. lgpun stok smkn lama mcm krg je... Ok le..xmau ckp pjg lebar lg tp sblm tu izza ucapkan berbanyak2 terima kasih pd semua customer yg telah sudi membeli kat blog izza... Harap anda sentiasa akan singgah & membeli lg ok...


PEMENANG TOTAL POINT TERTINGGI : HANNY
- PLAYTENT FROM IKEA
-2 BEKAS KECIL TUPPERWARE
-SET ALATULIS DISNEY POOH
-PUZZLE (Jenis kayu)

2 PEMENANG HADIAH SAGUHATI (CABUTAN BERTUAH) : AYU & NITA
(**lucky draw ni izza cabut sekali je..xde tipu2 ye..rezeki utk mereka berdua..)
- STORAGE FROM IKEA
-2 BEKAS KECIL TUPPERWARE
-SET ALATULIS DISNEY POOH
-PUZZLE (Jenis kayu)




Ahad, Februari 16, 2014

FEB 10 - POWERPUFF GIRLS JEANS

 Saiz : (14) anggaran 10yrs-12yrs.. Bergantung saiz anak.. Plzz cek ukuran..
Pinggang : 60cm (adjustable.. Blh kecilkan/bsrkan lg saiz pgg)
Labuh : 84cm
Condition : 9.9/10 (looks new..)
RM14.00

SOLD/HOLD-LINDA




Jumaat, Oktober 11, 2013

Whatsapp

Salam 1 Malaysia

mulai hr ni, jika ada yg nak booking/ada sbrg pertanyaan boleh whatsapp izza ye... Mn tau time nak booking tu hbs crdt/xblh tglkan msg kat chatbox/nak jimat crdt.... no hp izza yg sama 013-3261436

*** Pssst... klu izza xreply tu, maknanya izza x online whatsapp le ye..